top of page

За Нас

Добре дошли в страницата на MAPI Tours! Една по-различна агенция, която ще Ви помогне сами да организирате своето пътуване до една от най-впечатляващите дестинации в света – ДУБАЙ! И ние като Вас не обичахме организираните екскурзии, в които трудно можеш да излезеш от определената програма и трябва да спазваш установения график… Затова преди повече от три години създадохме MAPI Tours в Дубай – агенция, които има за цел да сбъдва мечти! За нас е много важно с каква цел искате да пътувате. Разкажете ни и ние ще направим най-добрата програма специално за Вас!

Независимо дали го посещавате, за да се потопите в горещия лукс (а той наистина е горещ) на прекрасните плажове сред палми и камили, да се насладите на едни от най-впечатляващите архитектурни забележителности или да усетите нестихващия нощен живот сред световния „хайлайф“, ние ще бъдем вашия гид през целия Ви престой! Искате да прекарате един ден повече на плажа, или да отидете на допълнителна екскурзия до някое друго от седемте Емирства – няма проблем! Ние ще сме там, за да организираме всичко, дори и да сте взели решението в последния момент.

Предлагаме Ви най-добрите цени за хотелско настаняване и допълнителни екскурзии и сме уверени, че можем да задоволим нуждите и на най-претенциозните си клиенти. За това могат да свидетелстват и повече от 5000 клиенти, които се довериха на Нашите услуги. Посрещнахме ги като клиенти и ги изпратихме като приятели.

Тук можете да намерите предложения и идеи за турове, но най-добре ни пишете, за да обсъдим заедно как да направим пътуването Ви до Дубай незабравимо!

Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.97 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“със Застрахователно Дружество „Евроинс“АД и номера на застрахователната полица е: 03700100001988/20.04.2019

Разрешение за извършване на ТУРОПЕРАТОРСКА Дейност РК-01-7693

Нашата Визия

Нашата Мисия

Да бъдем водещ оператор на туристически и развлекателни пакети за Дубай и останалия свят.

 

Да предоставим възможност на всички хора да се докоснат до красотите на Дубай и останалия свят, като им предложим достъпен пакет, според техните нужди и бюджет.

 

Document-page-001.jpg
bottom of page